Kom igång med din träning eller underhåll träningen med en trainer.

Det är många som saknar att få cykla tillsamman både på träningar och motionslopp men i dessa tider när många jobbar hemmifrån eller tider som inte passar alla så kan det vara bra med en interativ trainer som man kan koppla upp till exempelvis Zwift.

 

Vad behöver du för att komma igång med Zwfit & My E-Training ?

1. Du behöver en cykel, trainer, och du behöver något som du kan koppla upp din trainer till det kan vara en telefon, läsplatta , laptopp eller en vanlig dator.

2. Det går bra med vilken cykel som helst det kan vara allt från en racer till en hybrid cykel .

3. Du behöver också en trainer. Vi rekommenderar för de flesta Elite Suito som har allt vad man behöver och lite till. Den tar väldigt lite plats när man ska ställa ifrån sig den. Vill man satsa mer på sin träning kanske med att sätta upp högre mål då rekommenderar vi Elite Direto XT-R.

4. Har du en pulsmätare så är det jätte bra att ha men inget måste för att komma igång men ju tidigare du börjar med att använda pulsmätare destå bättre är det för dig att hålla koll på din form.

5. Med en smart trainer så kommer träningn att bli mycket roligare då den känner av motståndet från My E-Trainings programmet som ingår i 12 månader eller Zwift som man abonerar på. Prova gärna först E-Training för att få lite känsla för träningen sedan prova på med Zwift så får du känna på vilket som passar dig bäst.

6. Du kan laddda ner My E-Training på nätet eller Apple App Store eller Google Play Store.

7. Du kan också köpa dig en fläkt om du kan ha framför dig eller där du får plats för att få en bra cirkulation på luften i rummet du är i.

Har du frågor så får du gärna höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.