Våra butiker

Lund

I hjärtat av cykelstaden Lund är du välkommen att besöka oss på Clementstorget 2. Här har vi sedan 2011 en 175 kvm väldisponerad cykelbutik med ett välsorterat utbud av allt från tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel.

Vägg i vägg med butiken finns vår rymliga verkstad. Här arbetar vår personal som är utbildad för att ta hand om alla typer av cyklar. Vi fixar allt från punkteringar på äldre cyklar till service av racercyklar med elektroniska växlar. För att du ska få hjälp när det passar dig är det bra att boka tid i förväg. Vi tar emot bokningar både på telefon och e-mail. Självklart tar vi även emot din cykel på drop-in i mån av tid.

I butiken har vi ofta många besökare och vi strävar efter att ge alla våra kunder den bästa servicen. Det kan ibland innebära lite längre väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid du behöver kan du därför boka personlig shopping. Då går vi igenom dina behov och önskemål i lugn och ro för att säkerställa att du kommer hem med det som är precis rätt för dig.

På DeGaVi Lund hittar du även Bikefitting. Bikefitting innebär personlig inmätning med verktyg från Bikefitting.com. Med hjälp av vår testcykel med rundtramp och sittpositionsanalys, kan vi mäta in just din personliga inställning och hur du sitter bäst på din cykel. Du som kund kan välja mellan “steg 1” eller “steg 2” beroende på vilket som passar dina behov och budget. Om du är intresserad av Bikefitting bokar vi gärna in en tid som passar dig, tillsammans med någon av våra erfarna och kunniga personal.

Kristianstad

I Kristianstad är du välkommen till oss på Tegelbruksvägen 13. Här möts du av en cykelbutik med den genuina känslan av cykelfabrik, då lokalen även inhyser vår egna fabrik på 2000 kvm. Här handbygger vi alla våra DeGaVi-cyklar som du sedan hittar i våra butiker i Kristianstad och Lund. I butiken hittar du tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel.

Cykelaffären slog upp portarna 2002 och har sedan dess utökats till verkstad, ett cykelmärke och cykelfabrik – något vi är helt unika med att husera under samma tak. I verkstaden arbetar utbildade mekaniker och personal som varit med från start. Vi är alltid redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga en punktering, serva dämparen eller fixa växlarna.

Vår butik är välbesökt och vi strävar efter att ge alla våra kunder den bästa servicen, vilket kan innebära lite längre väntetid ibland. För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när det passar dig är det bra att boka i förväg. Vi tar självklart även emot drop-in i mån av tid. Du är också välkommen att boka personlig shopping. Då går vi igenom dina behov och önskemål i lugn och ro för att säkerställa att du kommer hem med den DeGaVi-cykel som passar dig perfekt.

På DeGaVi i Kristianstad erbjuder vi även Bikefitting. Det innebär att vi mäter och ställer in din cykel efter dina mått och behov. Här utför vi Bikefitting enligt “steg 1”. Du är varmt välkommen att boka tid med någon ur vår kompetenta personal. Vill du utföra en ännu noggrannare Bikefitting enligt det mer avancerade “steg 2”, ber vi dig kontakta vår butik i Lund.

Frågor & svar

Vad kostar bikefitting?

Steg 1. 1500kr (30min-1h).

I alla cykelköp över 20.000 ingår Bikefitting.

 

Företagscyklar

Cyklar är ett optimalt sätt att öka sitt företags synlighet i stan. Unika till sitt utseende och i ständig rörelse tar de ditt företagsnamn framåt.