Storleksguide

Vad ingår i mitt cykelköp?

ingår i Alla cyklelköp

Quick fit , shoe cleat adjustment , saddle selection

Ingår vid köp av racer, gravel och MTB i kristianstad

Pedalanalys samt Quick fit , shoe cleat adjustment och saddle selection.

Quick fit

Många cyklister cyklar som inte är rätt storlek för dem. I kombination med fel sadelhöjd kan detta skapa sadelsår, ryggsmärta eller andra skador samtidigt som det orsakar dålig trampeffektivitet. En Quick Fit ger råd om sadelhöjd och ramstorlek för din valda cykel baserat på två snabba och enkla mätningar med vårt Bike Sizer -verktyg.

Shoe cleat adjusment

En bra cykelposition börjar med rätt placering av fötterna på pedalerna och det är därför oerhört viktigt att klossarna är korrekt justerade så att fötterna kan röra sig runt pedalerna på det mest naturliga, effektiva och bekväma sättet. När du köper nya skor eller byter ut dina klossar är det därför mycket viktigt att klossarna är korrekt justerade så att din fot inte är för långt framåt eller bakåt på pedalen och din fot inte tvingas till ett onaturligt läge när du cyklar. utrustad av en utbildad personal med vår Shoe Cleat Adjuster ger dig mindre friktion, mer komfort och en förbättrad kraftöverföring.

Saddle selection

Vår sadelväljare mäter noggrant din sittbenbredd och kombinerar detta med din flexibilitet och föredragna körställning för att ge råd till den lämpligaste sadeln. Att använda rätt sadel för dig minskar risken för sadelsår, smärta eller skador, samtidigt som du kan trampa mer effektivt.

Pedaling analysis

Med vår pedalanalys får du en anpassad cykelupplevelse som fokuserar på att förbättra din trampdynamik och öka din komfort under cykelturen. Genom att analysera ditt trampslag kan vi identifiera och justera din cykelställning för att matcha din körstil. Våra kunniga montörer ger dig individuella råd om hur du kan optimera din cykelposition och finjustera din träningsrutin, allt för att förstärka ditt tramp och cykelns prestanda.