Våren är här


Nu är vi redan inne i April månad och dagarna går verkligen fort.
Mars månad har varit vår bästa Mars månad någonsin och det känns också på försäljningen och på personalen. Nu när det är säsong så är det jobb nästan dygnet runt med att hinna med att bygga ihop alla cyklar och hinna med servicen i verkstan.
I år har vi kommit med fyra nya racer modeller och fått ny färgsättning på våra Ares och Vicci racer.

Endurance racern har blivit helt ny för i år med en ny asymmetrisk ram och en mer integrerad styrlager för ökad vridstyvhet och ökad komfort. Det nya nersänkta styrlagret syns också på vår nya Aero modell som också har blivit helt ny för i år med bland annat helt ny aero sadelstolpe och en kvickare och mer Aero ram plus är också den ökade vridstyvheten och minskade vikten.

Vi har också renoverat butiken i Lund och fortsätter mer när det är lite lugnare att måla om vid Trekkingcyklarna och Racern. Det kommer också komma in nya ställningar för cyklarna för bättre exponering samt bättre information om varje cykel i butiken. Vi strävar alltid att våra kunder ska trivas hos oss och att vi ska vara med i tiden när det gäller utveckling men också att butiken hänger med tiden när det gäller färger och utseende.

 

April månad har än så länge varit helt otroligt fantastisk och vi slår nya rekord försäljningar månad för månad. Vi märker av kylan att det har varit fortsatt kallt men vi ska vara glada att det inte regnar och snöar i April månad så än så länge så kan vi säga att April månad har varit tuff med hård med massor av jobb i verkstan och att personal har varit både sjuka i Mars och April månad men vi klarar av de tuffa dagarna på Lördagar rätt bra och hoppas att folk ser att vi kämpar med svett på pannan när vi springer runt och servar folk i butiken. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *