Handbyggda cyklar ska alltid vara personliga

När vi menar personligt byggda cyklar till alla våra kunder så menar vi verkligen det. Vi har alltid varit noga med att anpassa och förenkla cyklandet till våra kunder, alla har verkligen olika krav och förutsättningar.
En DeGaVi City cykel tänker man ofta att det är bara en standard cykel som man ska ta från punk a till b men att ta sig mellan dessa punkter behöver inte innebära att det ska va en tungtrampad cykel som man sitter upprätt på och har breda däck, vi är inte lika vi är olika och har olika behov på hur vi ska transportera oss. Den ställbara styrstammen som vi använder kommer i två längder allt för att kunna få en komfortabel sittposition och skulle det inte räcka så byter vi också ut styret till den form som passar bäst.

Däck valet avgöra mycket när man bestämmer var man vill cykla. Cyklar man mycket på kullerstenar vill gärna ha mer komfort så brukar vi rekommendera lite bredare däck 42-47-622mm däck och önskar man att cykeln ska rulla lite lättare då brukar vi rekommendera 37-622mm men då blir det lite stötigare på kullerstenarna men rullar bättre på asfalt.

blogg_personlig_byggda_cyklar

Vi har olika typer av cykelmodeller men det är lättast att dela upp de i tre som vi har i vår DeGaVi sortiment som är City, Touring och Racer. En snabb beskrivning av City, cyklar som ska hålla för det mesta med rostfria skärmar, aluminium kedjeskydd och extra starka ekrar och en mer upprätt sittposition och navgenerator en cykeln som ska användas ofta mellan sträckor upp till 2mil.
Våra Touring cyklarna är cyklar till pendlaren, äventuraren eller bara motionären som vill ha en cykel som är lättrampad men som ska ha en robust konstruktion som ska tåla för den vardagliga cyklingen också men som går att cykla allt från 1-25mil sträckor. Utrustning är skärmar i plast/aluminium, batteribelysning, pakethållare och fastmonterad lås.
Racer är cyklar som ska användas främst till att motionera men går bra att pendla på då de går att utrusta med skärmar och pakethållare om man önskar men man är mer begränsad att hålla sig till asfalts cykling allt från att cykla till 1-25mils sträckor.
Känner man till våra grundmodeller så blir det ofta lite enklare att välja cykel och det vikta är också att själv känna till vart man vill cykla och hur man vill cykla innan man bestämmer sig för att få sin dröm cykel byggd av oss. Vi lyssnar alltid på dig som kund för att kunna komma fram till den bästa lösningen för dig.

Är Du intresserad av en cykel så är det alltid bäst att komma in i våra butiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *