Företagscyklar


 

Företagscyklar är perfekt för att synas lite mer. Behöver ert företag cyklar så har vi inga begränsningar när det gäller små eller större beställningar. Vi är flexibla och serviceinriktade. Cyklarna har vi byggt sedan starten 2002 i Kristianstad och utvecklat verksamheten för varje år. Vi har en modern monteringsplats för cyklarna och egen pulverlackerings anläggning, allt detta under samma tak. Vi jobbar bara med aluminium ramar och detaljer som är testade för att hålla en längre tid. Idag har man höga krav på cyklarna bland annat att de ska vara lätta, inte rosta samt hålla i många år. Och detta är anledningen till varför vi bygger våra cyklar själva.

Vi har i många år jobbat med företagscyklar och försäljningen har skett genom rekommendationer till andra företag. Vi är personliga och gör allt för att våra kunder ska vara nöjda, även efter köpet.

Hållbarhet

Vi erbjuder cyklar som ska hålla länge då vi använder delar som ram i aluminium, rostfria skruvar, rostfria skärmar och delar som vi kan stå för att de håller i många år och ger bästa reklam för ert företag. 

Med eller utan växel

Vi erbjuder cyklar med 0, 3, eller 7 växlar. Alla utrustade med Nav från Shimano och fotbroms bak och handbroms fram. Cyklarna byggs med navdynamo men det går även att få dem utan. Ni bestämmer själva vad som passar era önskemål

Vacker och extra komfort

Vi erbjuder också en lyxigare cykel med lädersadel och läderhandtag samt pakethållare fram med trä backar.

Unika färger

Vi har egen pulverlackerings anläggning och kan erbjuda flexibla lösningar när det gäller färger. Man får en cykel som är helt unik i färgsättning till företagets färgkoder. För prisuppgifter var vänlig skicka ett mail eller ring oss på 044-126542

Några av våra kunder och referenser. 

Kristianstad Kommun – Spirit of food
ARM – Lund
Braathens Flyg – Sturup
Kalmar Energi
Region Skåne
ESS – Lund
Park inn by Radisson – Lund
Båstads kommun

facebooktwittergoogle_plusmail