DeGaVi for life

"när man väl har bestämt sig för ett yrke måste man satsa allt. Man måste älska det och fängslas av det. Om man bara ser hinder då kan man inte göra ett ordentligt arbete. När man bestämt sig ska man lägga manken till att göra sitt bästa. Det leder till framgång och att man kan bli en person värd att hedras."

Vi känner redan av våren och det känns verkligen att den har kommit. I butiken är det full rulle hela dagen och i verkstaden är det helt fullt. Lördagar är en stressig dag för oss och det är alltid en sämre dag för att hinna med allt i verkstaden i Lund, men vi gör alltid vårt bästa för att hinna med.

I år har vi som vanligt inte rea och vi kommer aldrig att ha det heller. Vi kommer aldrig att vara billigast för vi kan inte konkurrera med nätpriserna från utlandet. Vår målsättning är att du som kund ska alltid få bra priser och att priserna ska vara nära nätpriserna som möjligt därför är det idag omöjligt att ha REA på redan billiga priser. Trenden som vi ser i Lund är att många cykelbutiker stänger ner eller går i konkurs och då dumpas det med priser överallt. Vi kan aldrig sälja för att matcha en konkursdrabbad butik eller en butik som ska lägga ner. Vårt mål med DeGaVi är just att alltid finnas kvar och att alltid kunna ge en fin service och sälja cyklar som håller hög kvalitet.

Att hålla en hög service är inte så lätt som man tror, samt att vi bygger våra egna cyklar som håller internationellt väldigt hög standard. Vi som jobbar på DeGaVi är målmedvetna och vill gärna va just bäst på det vi gör och det är inget vi skäms för att säga.
Som cykelbutik och cykelfabrik så måste man verkligen vara målmedveten om sitt yrke som vi själva har valt, för när man väl har bestämt sig för ett yrke måste man satsa allt. Man måste älska det och fängslas av det. Om man bara ser hinder då kan man inte göra ett ordentligt arbete. När man bestämt sig ska man lägga manken till att göra sitt bästa. Det leder till framgång och att man kan bli en person värd att hedras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *