DeGaVi Bella vår nya stads cykel.

Bella heter vår nya cykel modell som verkligen är en skönhet. När vi designade den nya stadscykeln så tänkte vi först på mjuka linjer och en sittställning där man kan bara trampa behagligt och avslappnat.

Ramen är helt i aluminium där inget kan rosta. Svetsningarna är mjukt slipade för att få en så jämn och fin yta som möjligt som ger ramen den klassiska looken. Sitter ställningen är lätt bakåt lutad så att man sitter behagligt och trampar.

Detaljer som stabiliserings fjäder för korgen är en detalj som har efterfrågats, fjädern håller hela framdelen på cykeln stabilt när den ska parkeras.

Låsningsfria rullbromsar är något som vi har standard numera på våra cyklar. Fungerar i alla väder och håller cykelns livslängd samt det ser verkligen snygg ut.
 

Korgen är en extra stark gjord helt i aluminium med trä botten och den kommer aldrig få fula rostfläckar men den stora fördelen är att den inte kommer bli några hål i den av lösa föremål som det blir av nätkorgen.

Ingen vill ha en tråkig punktering, det har vi löst med punkteringsskyddade däck med reflexkant på sidan så att man syns extra bra i trafiken samt att man slipper reflexer i ekrarna som ofta trillar av på så sätt cyklar du säkert i trafiken under hela året.

Bella är en verkligen en smarrig karamell i färgerna rosa, turkos, aprikos. Vi har självklart standard färger som klassisk röd och svart.

Miljövänligt pulverlack är vad vi använder för att få färg på Bella, vi grundar det med en extra hållbar miljövänlig grundfärg och väljer färger med omtanke för naturen. Skärmarna är rostfria och de lackerar vi i samma kulör som ramen och framgaffeln och självklart lackerar vi allt i egna RAR kulörer om man önskar för en extra kostnad.

Vi använder inga plastdetaljer på Bella då en cykel ska fungera oavsett väder och i många år framöver. Vi har testat våra cyklar i kanske den hårdaste stadsmiljön som finns, Lund. Med massor av kullerstenar, brunnslock med vassa kanter, studenter som cyklar ner från trottoarkanter efter en lördagskväll och under tuffa vinterförhållanden med salt och blåst i cykelställen där andra cyklar välter på varandra så kan vi säga att vi vet att våra cyklar håller för det mesta.

Handbyggda cyklar från Sverige är verkligen får verkligen Bella va stolt över och som vi också är stolta över på DeGaVi Ingår alltid 3 månaders stöldskydd från Solid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *