Butikerna

Kristianstad


Våra Öppettider  
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00                                   
Lördag 10.00 – 14.00                                                 
Söndagar (röda dagar) Stängt                                      Telefon 044-126542                       Adress: Hitta hit 


Vill du köpa en cykel i Kristianstad är du välkommen till oss på Tegelbruksvägen 13. Här möts du av en cykelbutik med den genuina känslan av cykelfabrik. I fabriken bygger vi alla vår DeGaVi cyklar i vår 2000kvm stora lokal. Hos oss hittar du tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel. Cykelaffären öppnade vi 2002 och har växt till ett cykelmärke och en cykelfabrik som är helt unik med att ha allt under ett tak. Inne i butiken har vi en stor cykelverkstad/montering med utbildade mekaniker och personal som har varit med från start som är redo att hjälpa dig med din cykel, vare sig du vill laga en punktering, serva din dämpare eller få hjälp med växlarna.

För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att du bokar tid i vår cykelverkstad den dag som passar dig, men vi tar självklart emot dropp-in i mån av tid.

Även i butiken kan det vara fullt med besökare och det kan bli lite längre väntetid så gör vi alltid vårt bästa för att hjälpa till. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som du behöver kan det därför vara bra att boka personlig shopping . 

På DeGaVi i Kristianstad har vi även bikefiting där vi mäter och ställer in din cykel just efter dig. Bikefiting ingår i alla DeGaVi Cyklar som man köper av oss. Steg 1 bikfitning kostar 700kr och tar ca 1 timme.

Lund

 

 


 

 

 

 

 

Våra öppettider 
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00                                   
Lördag 10.00 – 14.00                                                 
Söndagar (röda dagar) Stängt                                      Telefon 046-2118802                           Adress: Hitta hit


Vill du köpa en cykel i Lund är du välkommen till oss på Clementstorget 2. Vår butik är 175 kvm stor men rymmer väldigt mycket för att vara en liten cykelbutik. Vi öppnade upp vår butik i Lund 2011 och här hittar du tillbehör, cykelkläder och delar till din cykel.

Vår verkstad är rymlig och välsorterad med de senaste verktygen och personal som är utbildad för att ta hand om alla typer av cyklar. Vi hjälper dig med allt från äldre cyklar med punkteringar till service av racercyklar med elektroniska växlar i vår verkstad. För att vara säker på att vi ska kunna serva din cykel när du vill är det bäst att boka tid genom att ringa eller maila vår (länk e-mail)  cykelverkstad den dag som passar dig bäst men vi tar självklart dropp in i mån av tid.

Även i butiken kan det vara fullt med besökare och det kan bli lite längre väntetid. För att vi på bästa sätt ska kunna ge dig den tid som du behöver kan det därför vara bra att boka personlig shopping

På DeGaVi Lund hittar du även Bikefiting här hjälper vi dig med inmätning med verktyg från Bikefiting.com. Vi har idag testcykel med rundtramp och sittpositions analys där vi kan mäta in just din personliga inställning. Vi gör Bikefiting i steg 1 eller steg 2 man väljer som kund vilket som passar just dig och hur mycket pengar man vill spendera.
Kostnad Bikefiting steg 1. 700kr (30min-1h)
Steg 1 och 2 kostar 2000kr (1h-1,5h) 
Steg 1 och 2 ingår i alla cyklar över 20.000kr
För Bikefiting så bokar vi in en tid som passar dig. 

Hos oss får du hjälp med bikefit där vi hjälper dig med allt från inmätning till hur du ska sitta rätt på din cykel. Vi använder verktyg från bikefiting.com och din bikefit utförs av personer med lång erfarenhet inom cykel.

För dig som kräver det allra bästa och mest utförliga så erbjuder vi även bikefit som utförs av en testcykel. Vid denna typ av bikefit gör man rundtramps och sittpositionsanalys och dessutom får man en utskrift med alla ens personliga mått.

 

facebooktwittergoogle_plusmail